عوامل فیزیکی مؤثر بر همترازی کدام هستند؟

بوتیل گلیکول مایعی بی رنگ، دارای بوی شیرین و شبیه اتر از خانواده گلیکول اترها می باشد. بنابراین زمان آن رسیده است که به این پرسش بپردازیم که بوتیل گلیکول در محصولات مراقبت از پوست برای چه استفاده می شود و آیا استفاده از این محصولات برای پوست، مضر است یا خیر؟ به علاوه از بوتیل گلیکول به عنوان نوعی نرم کننده نیز یاد می کنند که به علت وجود این خاصیت، می توان از آن برای تولید محصولات مراقبت شخصی همچون نرم کننده های مو، نرم کننده های پوست و… در صورت تماس، باید بلافاصله چشمها شسته شود؛ همچنین برای تمیز کردن پوست باید از آب و صابون استفاده شود و هرگونه لباس آلوده نیز تعویض و جایگزین شود. هم چنین به عنوان ماده اولیه در حفاری و برش نفت (حلال قوی) استفاده می شود. دومین ستون تقطیر دارای ۲۷ سینی بوده و متانول از پایین برج گرفته می شود. در ستون سوم با ۶۳ سینی طی فرآیند تقطیر بوتیل استات و بوتانول به ترتیب از پایین و بالای برج گرفته می شوند که بوتانول به راکتور برگشت داده می شود. بنابراین، محل آغشته شده را با آب و صابون فراوان به طور کامل شست و شو داده و در اولین فرصت به اورژانس انتقال دهید.


بوتیل گلیکول یا بوتیل گلایکول استات به طور گسترده در صنعت رنگ سازی مورد استفاده قرار می گیرد، به طوریکه تقریبا ٧۵ % از کل میزان تولیدی این ماده در این صنعت استفاده می شود. به طور گسترده ای به عنوان یک الکل اثرگذار در تولید آمینو رزین ها که به عنوان عوامل پخت در پخت و خشک کردن فیزیکی مورد استفاده قرار می گیرند ، استفاده می شود. از این ماده اغلب به عنوان حلال با فرار بودن کم برای انواع رنگها و جوهرهای چاپ استفاده میشود. این ماده در واقع به سایر همنوعان آن حیوان هشدار میدهد که این منطقه در خطر است و آنها را نسبت به این تهدید و حمله آگاه میسازد تا بتوانند از خود دفاع کرده و یا فرار کنند. امروزه به دلیل کاربرد بالای رنگ در صنایع مختلف، تولید این محصول شیمیایی افزایش یافته است و با توجه به این موضوع صنعت رنگ ایران نیز دارای 350 واحد صنعتی مجاز با تولید سالانه 900 هزار تن رنگ می باشد که نسبت به سال های قبل افزایش بسیاری را داشته است این تولیدات شامل رنگ های ساختمانی، صنعتی و غیره می باشد که در ادامه به معرفی برخی از آن ها می پردازیم. بوتیل گلیکول که در درجه اول در صنایع رنگ، جوهر و پوششها استفاده میشود، یک حلال میباشد که قادر به بهبود جریان و افزایش زمان خشک شدن است.


پرکلر اتیلن در زمینه هایی مانند خشک شویی پارچه ها و زوددن چربی از سطح قطعات خودرو استفاده می شود. در پارچه ی کتانی جذب می شود. این ماده همچنین در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی ، به عنوان حلال در عطرها و به عنوان ماده ضد خوردگی در محصولات پاک کننده کننده و مراقبت از خودرو نیز بکار می رود. این مواد شیمیایی به عنوان حلال در بسیاری از صنایع مانند صنایع لاستیک و رزین، آرایشی و بهداشتی و غیره استفاده می شوند. از زمینه های کاربرد این ماده شیمیایی می توان صنایع کاغذ سازی، چسب، ساختمان، رنگ، و غیره را نام برد. این ماده شیمیایی خواص مشترک فراوانی با بوتیل گلایکول دارد و تنها تفاوت آن ها تبخیر آرام تر بوتیل دی گلایکول می باشد. با این حال، گفته شده که برخلاف بوتیلن گلیکول، پروپیلن گلیکول برای مصرف کنندگان بسیار آزاردهنده تر است تا حدی که انجمن پوستی آمریکا در سال 2018 آن را در لیست محصولات آلرژی زا معرفی کرده است. twenty fiveبرابر سریع تر خرید بوتیل گلیکول نسبت به نیکل اکسایش می شود. سپس خروجی راکتور وارد اولین ستون تقطیر شده که دارای ۲۸ سینی بوده و متیل استات و متانول از بالای برج و بوتانول و بوتیل استات از پایین جدا می شوند.  A​rticle was established  with G SA Con᠎tent G enerat or Demoversi​on !


خروجی بالای برج به ستون تقطیر دوم و خروجی پایین به ستون تقطیر دیگری فرستاده می شود. بوتیل استات یک استر است و استرها با اسیدها واکنش می دهند تا گرما را همراه با الکل ها و اسیدها آزاد کنند. مواد افزودنی همتراز کننده آکریلیک اغلب در سیستم های بدون حلال مانند رزین های پلی استر غیر اشباع و یا در سیستمهای سخت شونده یا اشعه UV استفاده می شوند. مواد افزودنی پلی آکریلات ها مواد هموپلیمر و یا کوپلیمر هستند و اساسا ً با وزن مولکولی بین 500 تا 100000 میباشند. در صنعت غذا و دارو به عنوان افزودنی های غذایی مستقیم و غیرمستقیم استفاده می شود، که شامل مواد ضد میکروبی، کف کننده ها، تثبیت کننده ها و چسب ها است. این رنگ های به شکل دو جزئی از دو جز پایه که شامل رزین، افزودنی ها و غیره است و سخت کننده حاصل شدهاند توصیه می شود در حین مصرف، این مواد را ترکیب کرده و سپس همگن سازی انجام شود. از مواد شیمیایی بسیاری در جهت تولید انواع رنگ ها استفاده می شود، با توجه به این موضوع در ادامه به معرفی برخی از مواد اولیه شیمیایی مورد استفاده در صنعت رنگ و رزین پرداخته شده است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *